Салон краси
Салонні процедури до і після літньої відпустки на морі

Салонні процедури до і після літньої відпустки на морі

Ви збираєтеся на літній відпочинок і плануєте поїздку на море? Здоровенькі були! Тепле і ласкаве море, сонце, приємний вітер… – зовсім скоро ви зможете насолодитися всім цим. Сьогодні хочемо з Вами поділитися кількома секретами, а саме які салонні процедури варто виконати до і після відпустки на морі.

Літні салонні процедури ДО відпустки на морі. Які варто виконати?

  • Салонні процедури до і після літньої відпустки на моріПілінг – дозволить усунути ороговілі клітини, а, значить, зробити шкіру більш гладкою, ніжною і підтягнутою. Також важливо врахувати, що влітку пори розширюються, і в протоках сальних залоз накопичується шкірне сало. Тому шкірні покриви обов’язково потрібно очищати і зволожувати. Проводити пілінг варто не пізніше, ніж за 2-3 тижні до відпустки.
  • Воскова і цукрова депіляція (шугарінг) – завдяки даним процедурам вдасться позбутися небажаного волосся на ногах, в області бікіні, пахв і т.д. виконувати дані процедури рекомендується за 4-5 днів до від’їзду.
  • Манікюр і педикюр – дозволить вам мати бездоганний вигляд до кінчиків нігтів протягом декількох тижнів.
  • Ламінування, нарощування вій, корекція і фарбування брів, пудрові брови – дані послуги дозволять Вам в кожен момент часу, проведені на морі, мати бездоганний вигляд. Крім того, Ви можете купатися/пірнати і не переживати про те, що макіяж «потече».

Літні салонні процедури після відпустки на морі

Салонні процедури до і після літньої відпустки на моріЗвичайно, сонце в помірній кількості корисно для нашого організму. Але! Сонце в поєднанні з солоною морською водою пересушує нашу шкіру і волосся. Тому необхідно їх глибоке зволоження і живлення.

Для шкіри ми готові запропонувати Вам наступні салонні процедури:

Що стосується волосся, то ідеальними салонними процедурами після відпочинку на морі будуть наступні:

Підготовка до літнього відпочинку і відновлення після нього в Харкові

У салоні краси Афродіта на ХТЗ ви можете виконати всі вище зазначені процедури в максимально комфортній обстановці і за доступними цінами. Наші майстри підберуть необхідні процедури по догляду за шкірою і волоссям, необхідні саме вам. Ми працюємо для Вас!

Позвоните нам