Салон краси
Долговременная укладка бровей – Вы идеальны всегда и везде

Ламінування брів – Ви ідеальна завжди і скрізь

Ламінування брів – популярна салонна процедура, яка дозволяє полегшити щоденну б’юті-рутину, заощадити час і мати просто незрівнянний вигляд. Такий догляд дає можливість підтримувати бездоганну форму брів протягом 3-7 тижнів (термін залежить від складу, який використовується для укладання та Вашого догляду після процедури), враховуючи, що для цього зовсім не потрібно докладати будь-яких зусиль. Ваші брови мають ідеальний вигляд завжди та скрізь – це факт!

У чому полягає суть процедури?

Довготривале укладання брів – Ви ідеальні завжди і скрізьПроцедура ламінування брів передбачає зміну положення кожної волосинки. Як результат майстер задає їм потрібний напрямок, надає об’єму та дарує відчуття легкості.

Довготривала укладка брів або ламінування – це унікальна процедура, яка дозволяє зафіксувати волоски в потрібному положенні, надати їм гарної форми, а також позбавити необхідності щодня користуватися фіксуючими гелями. Весь наступний місяць брови будуть виглядати доглянуто та природньо.

Завдяки цій процедурі брови відновлюються та стають красивішими.

При цьому для збереження тривалого результату слід дотримуватися рекомендацій майстра по догляду за бровами:

  • не рекомендується використовувати косметичні засоби, до складу яких входять олії;
  • варто відмовитися від процедур, що здійснюють механічний вплив (пілінги та ін.).

Після того, як ефект перестане бути помітним, фахівці нашого салону рекомендують зробити повторну процедуру через 2-2,5 місяці.

Основні етапи ламінування брів.

  1. Спочатку майстер наносить на брови розчин, який пом’якшує структуру волосків, а також зволожує їх.
  2. Далі наноситься склад, завдання якого задати новий напрямок волосків, а також укласти їх так, щоб не було втрати легкості та об’єму.
  3. Завершальний етап – нанесення розчину, який знімає залишки попередніх засобів та надання волоскам бархатистистості, здорового блиску, а також бере участь у стимуляції фолікулів.

Процедура займає близько 30-40 хвилин, все залежить від початкового стану Ваших брів та часу витримки розчинів.

Навіщо проводити ламінування брів?

Погодьтеся, що не завжди природний напрямок росту волосків нас влаштовує. Тому виникає бажання трохи підкоригувати існуючу картину, адже брови повною мірою впливають на наше сприйняття людського погляду не менше, ніж очі.

Часто брови тонкі або негусті. При цьому, якщо волоски брів зачесати нагору, ситуація кардинально змінюється – погляд стає більш відкритим і розкритим, а саме обличчя здається свіжішим, молодшим і підтягнутим.

Переваги ламінування брів

Ламінування брів – справжній порятунок для кожної представниці прекрасної статі:

  • брови завжди мають доглянутий вигляд у будь-який час доби та за будь-яких погодних умов;
  • додає візуального об’єму та густоти рідким бровам;
  • заощаджує час на макіяж.

Що стосується протипоказань до процедури, то їх мінімум, але все ж вони є. Не варто робити ламінування брів у випадку: наявності подряпини, алергічних реакцій на косметичні речовини (фарба, масла), захворювань очей (ячмінь, кон’юктивіт).

.

Ламінування брів (Харків)

Ламінування брів – процедура, яка дає просто вражаючий результат і що важливо на тривалий період часу. Вам більше не доведеться витрачати час на укладання брів, адже вони завжди будуть ідеальними. Пропонуємо Вам особисто переконатися в цьому та запрошуємо до салону краси «Афродіта» на метро Масельського.

Позвоните нам