Салон краси
Ідеальний образ нареченої: зачіска, макіяж, манікюр, педикюр та ін.

Ідеальний образ нареченої: зачіска, макіяж, манікюр, педикюр та ін.

Весілля, мабуть, одне з найважливіших і пам’ятних подій в житті кожної жінки. Тому до його підготовки ми підходимо з максимальною відповідальністю і трепетом. Ідеальний образ нареченої – ця зона відповідальності, яку майстри нашого салону готові взяти на себе, тим самим звільнивши Ваш час для інших не менш важливих справ. Сьогодні хочемо поговорити про те, з чого ж складається образ нареченої, і більш детально зупинитися на всіх деталях.

Ідеальна весільна зачіска

Ідеальний образ нареченої: зачіска, макіяж, манікюр, педикюр та ін.В першу чергу зачіска нареченої повинна гармоніювати з обраним її сукнею. Наприклад, плаття з глибоким декольте відмінно виглядає в поєднанні з розпущеним волоссям, а закритий весільний наряд – з елегантними зібраними зачісками.

Сьогодні в тренді природність, тому забудьте про ідеальні локони і кучері з величезною кількістю лаку. Легкі хвилі, м’які кучері – одночасна проста, романтична і елегантна весільна зачіска.

Класичний пучок – ще один безпрограшний і універсальний варіант. Як декор у весільному сезоні 2021 активно використовуються різні аксесуари: живі квіти (в даному випадку краще проконсультуватися з флористом), перлинні нитки та ін.

Ідеальний макіяж для нареченої

Макіяж в новому сезоні може варіюватися від практично непомітного nude до яскравих стрілок і насичених губ. Абсолютний тренд-підкреслення природної краси і привабливості. У моді також залишається макіяж smoky eyes, але з натуральним тоном і губами.

Ідеальний образ нареченої: зачіска, макіяж, манікюр, педикюр та ін.

Весільний манікюр і педикюр

Ідеальний образ нареченої: зачіска, макіяж, манікюр, педикюр та ін.Манікюр – незамінна деталь образу нареченої. Хочемо дати вам кілька порад щодо його створення:

  • френч на довгих нігтях зі стразами на безіменному пальчику-це давно не модно;
  • віддайте перевагу пастельним, приємним тонам – вони прекрасно гармонують з ніжним і витонченим образом нареченої;
  • для весільного манікюру вибирайте перевіреного майстра, якому довіряєте.

Що стосується педикюру, як то кажуть дрібниця, але приємно. Педикюр у нареченої повинен бути, навіть якщо у Вас закрита взуття і Вам здається, що його ніхто не побачить, і не оцінить. Це дозволить Вам в прямому сенсі слова відчувати себе максимально впевнено до кінчиків пальців.

Створення ідеального образу нареченої в Харкові

Салон краси Афродіта в Харкові (нові будинки) – місце, в якому ви можете отримати всі необхідні послуги для створення ідеального весільного образу: перукарські послуги, макіяж, манікюр/педикюр, шугарінг/депіляція, нарощування/ламінування вій, пудровий татуаж брів і багато іншого. Ми подбаємо про те, щоб в один з найважливіших днів у Вашому житті ви були неймовірно красивою, привабливою і жіночною. Ми працюємо для Вас!

Позвоните нам