Салон краси
Ламинирование ресниц - и ты покоряешь одним взглядом

Ламінування вій – і ти підкорюєш одним поглядом

Ламінування вій у Харкові – салонна процедура, яка дозволить перетворити натуральні вії, зберегти природність і при цьому зробити Ваш погляд більш виразним та відкритим за будь-яких погодних умов. Тобто це ідеальна процедура, яка дозволить зробити Ваші вії довшими і темнішими. У результаті Ви забудете про такі проблеми, як грудочки туші на віях, її обсипання протягом дня і темні плями під очима. До того ж вранці у Вас з’явиться додатковий час для себе.

Ламінування вій. Суть та особливості

Основна особливість даної процедури в тому, що для її проведення не використовуються штучні матеріали, вся процедура відбувається на Ваших віях. На них наносяться спеціальні склади, які подовжують їх та надають блиску, а найголовніше є безпечними, збагачують різними мінералами. Завдяки цьому ламінування вій – ідеальна процедура, яка підходить дівчатам і жінкам, у яких дуже чутливі очі.

Сама процедура передбачає почергову обробку вій різними складами, які проникають глибоко в їх структуру, а значить, не змиваються ні водою, ні засобами для макіяжу. Для цього вони фіксуються на спеціальний валик-бігуді, розмір якого підбирається виходячи з довжини натуральних вій та вигину, який Ви хочете отримати. Після цього безпосередньо наносяться суміші, які насичуються поживними речовинами, вітамінами, кератином.

Склади для ламінування не містять агресивних хімічних компонентів. Тому не варто перейматися тим, що процедура зашкодить структурі вій. Навпроти вії стануть міцнішими та еластичнішими.

Який результат ви отримуєте після ламінування вій?

  • збільшення обсягу вій на 30%;
  • вії набувають гарного вигину, завдяки чому погляд стає більш виразним;
  • вії стають міцнішими та блискучими, а Ваші очі більш привабливими.

Варто зауважити, що довжина вій значною мірою не змінюється, вони візуально подовжуються за рахунок вигину. У тому випадку, якщо Ви хочете подовжити вії, то рекомендуємо скористатися такою послугою, як нарощування вій (Харків).

Ламінування вій у Харкові

Гарний виразний погляд, густі натуральні вії – що може бути найкращим? Чи вже хочете їх? Тоді чекаємо на Вас у салоні краси «Афродіта» (район «Нові Будинки»). Ми подбаємо про Вашу красу та чудовий настрій.

Позвоните нам