Салон краси
Маникюр и педикюр в 4 руки. Мы экономим Ваше время!

Манікюр та педикюр у 4 руки. Ми заощаджуємо Ваш час!

Чого хочуть жінки? Бути красивими та доглянутими, але при цьому не витрачати занадто багато такого дорогоцінного часу, адже є й інші важливі справи та турботи: робота, будинок, сім’я… Тому, якщо Ви не можете дозволити собі півдня пробути в салоні, але можете виділити 2 години на себе улюблену записуйтесь на манікюр і педикюр у 4 руки. Це 100% те, що вам потрібне!

Манікюр та педикюр у 4 руки (Харків)

Манікюр та педикюр у 4 руки. Ми заощаджуємо Ваш час!Ваш день розписаний по хвилинах? Чи Ви не любите багато часу проводити в салоні краси, але при цьому хочете виглядати на всі 100%? Чи наближається важливий захід, який вимагає багато часу на підготовку, тому кожна хвилина на вагу золота? А може Ви молода мама, яка не може довго залишити свого малюка? Варіантів може бути безліч, а рішення одне – одночасний манікюр та педикюр.

Виконати манікюр та педикюр у чотири руки – це означає заощадити свій час. Вся процедура займе не більше ніж 1,5-2 години Вашого часу. Але! Це не означає втрату якості процедур. Адже у Вашому розпорядженні буде одночасно 2 майстри: один подбає про Ваші руки, інший – ноги. Тобто Ви отримуєте ті ж якісні послуги, але виконані вдвічі швидше. Хіба це не чудово?

Вам буде приємно, що руки і ноги в порядку, відрослий гель-лак знятий і оновлений, а той самий зламаний ніготь сяє новизною. Ваш настрій миттєво злетить, і Ви будете готові до нових повсякденних досягнень, а вільний час, що з’явився, Ви можете витратити на себе або свою сім’ю.

У нашому салоні всі інструменти проходять якісну дезінфекцію та стерилізацію. Тому Ви можете бути спокійними за своє здоров’я.

Де зробити манікюр та педикюр у 4 руки в Харкові?

Ви ще не встигли оцінити всі переваги послуги “манікюр та педикюр у 4 руки”? Час це виправляти! Для цього запрошуємо Вас до салону краси «Афродіта» (Харків, район «Нові Будинки»). Наші майстри виконують свою роботу максимально якісно та бережено, тому під час манікюру та педикюру Ви зможете розслабитись та відпочити, а потім з новими силами підкорювати цей прекрасний світ!

Дивитися на свій новенький манікюр та педикюр – це задоволення для очей, яке Ви можете організувати одним телефонним дзвінком: +38(050)081-00-47; +38 (063) 713-62-65; +38 (068) 308-07-07 (viber). Будемо раді Вам!

Позвоните нам