Салон краси
Секреты окрашивания волос

Секрети фарбування волосся

Фарбування волосся – дуже складний процес, яким потрібно мати професійно. Інакше результат Вас явно не порадує, а навпаки – засмутить. А ми ж цього зовсім не хочемо! Від фарбування волосся ми очікуємо на приємні зміни, які подарують позитивні емоції. В ідеалі виконувати фарбування волосся стоїть у салоні краси, під контролем професіонала, який гарантовано якісно виконає свою роботу. Але! Якщо Ви з якоїсь причини вирішили виконати фарбування в домашніх умовах, варто прислухатися до певних рекомендацій. У цій статті ми зібрали для Вас найважливіші секрети фарбування волосся.

Секрети фарбування волосся. Що варто знати при фарбуванні волосся вдома?

  • Секрети фарбування волоссяПри використанні нової фарби (тою, якою раніше Ви не користувалися) рекомендується попередньо провести шкірний тест. Це дозволить унеможливити розвиток алергічної реакції. Для цього за добу достатньо нанесіть трохи фарби на внутрішній згин ліктя, якщо протягом дня жодної реакції не виявилося, отже, фарба Вам підходить.
  • Змішуйте фарбу безпосередньо перед її нанесенням. Важливо знати та розуміти, що хімічна реакція починається моментально і через деякий час її ефективність стає слабкішою.
  • Виконувати фарбування слід на несвіже волосся. Наявність захисної ліпідної плівки захищає шкіру голови та стрижні волосся від пошкоджень.
  • Пофарбуйте волосся з потиличної області і поступово пересувайтеся до чола. До фарбування скроневої зони приступайте в самому кінці – в цьому місці волосся максимально тонке і фарбується набагато швидше.
  • У тому випадку, якщо Ваша мета – фарбування відрослих коренів, то спочатку нанесіть фарбу на необхідний час саме на них, потім збризкайте волосся водою і прочешіть фарбу на всю їх довжину. Це дозволить оновити відтінок у всій довжині.
  • Намагайтеся наносити фарбу максимально швидко. Інакше фарбування волосся буде нерівномірним.
  • Виконуйте інструкції. Не варто перетримувати фарбу, це не дозволить Вам отримати яскравіший і соковитий відтінок, навпаки, – це тільки погіршить стан Вашого волосся.

Якісне та безпечне фарбування волосся (Харків)

У салоні краси «Афродіта» (Харків, район «Нові Будинки») проводяться всі види забарвлюючи волосся. Наші майстри регулярно вдосконалюють свої навички та знання, тому Ви можете навіть не сумніватися, що отримаєте результат, про який мріяли. Будемо раді бути корисними для Вас!

Позвоните нам