Салон краси
ТОП 3 процедуры для волос зимой

ТОП 3 процедури для волосся взимку

Зима – період чарівництва та чудес, на які всі ми так довго чекаємо. Але цей період також характеризується холодом, морозом, занадто пересушеним повітрям у приміщенні, а це все зовсім не чудово позначається на стані нашого волосся – воно стає сухим, ламким, тьмяним, з’являються кінчики, що січуться. Тому сьогодні хочемо розповісти Вам про три б’юті-процедури з догляду за волоссям та шкірою голови, які дозволять не допустити появи перелічених проблем. Отже, ТОП 3 процедури для волосся взимку.

Detox для шкіри голови

ТОП 3 процедури для волосся взимкуЗ настанням перших холодів ми, як правило, вже починаємо носити головні убори, і це правильно. Але! Практика показує, що після шапок волосся стає більш жирним. Дійсно, від частини це так, але відмовляти від носіння шапки не варто, оскільки переохолодження стає причиною звуження кровоносних судин голови, а це обмежує надходження поживних речовин до коріння.

Для вирішення такої проблеми, як жирне волосся, ми пропонуємо Вам таку салонну процедуру, як Detox для шкіри голови. В результаті вдається усунути зовсім непривабливий жирний блиск, засолювання шкіри голови та коріння волосся. Як бонус – тривале відчуття чистоти та легкості волосся.

І ще одна рекомендація від майстрів нашого салону краси – волосся слід мити в міру їх забруднення з використанням відповідних саме Вам засобів.

Ботокс для волосся

Ботокс для волосся – популярна салонна процедура з догляду за пошкодженим волоссям, яка, мабуть, знайома багатьом. Це унікальна процедура, яка дарує нашим локонам друге життя. Своїм клієнткам ми пропонуємо такі види ботоксу для волосся:

Майстри салону краси «Афродіта» (район «Нові будинки») підберуть процедуру, яка підійде саме Вам, виходячи зі стану Вашого волосся. Результат – здорове, красиве і доглянуте волосся.

Кератиновий догляд за волоссям

Кератинове відновлення/випрямлення волосся – популярна процедура, яка дозволяє відновити здоров’я та зовнішній вигляд волосся після різної хімічної дії на волосся (фарбування, завивка та ін.). Підсумок – гладке, приємне на дотик, блискуче, еластичне волосся на досить тривалий період часу (3-6 місяців).

Що ми готові запропонувати Вам?

ТОП 3 процедури для волосся взимку. Зимовий догляд за волоссям у Харкові. Куди звернутись?

Сікні кінці, тьмяне/ламке волосся, підвищена жирність волосся та ін – всі ці проблеми вирішуються і майстри нашого салону Вам у цьому з радістю допоможуть. І нам достатньо для цього лише за кілька годин. Сумніваєтесь? Запрошуємо Вас до салону краси «Афродіта» для того, щоб переконатися в цьому особисто.

Попередній запис за телефонами: +38 (050) 081-00-47; +38 (063) 713-62-65; +38 (068) 308-07-07. Раді Вас бачити!

Позвоните нам