Салон краси
http://afrodita.kh.ua/service/botoks-bc-original-btx-crema/

Здорове волосся. Які салонні процедури зможуть допомогти?

Після літа стан наших волосся залишає бажати кращого – посічені кінчики, слабкі і тьмяні локони, зайва пухнастість і ін. Тому пропонуємо не відтягувати, а прямо зараз подбати про здоров’я і красу свого волосся. А майстри салону краси «Афродіта» (район Нові Будинки) з радість Вам в цьому допоможуть.

Detox для шкіри голови – здорове волосся без жирного блиску

До кінця літа хтось помічає підвищену жирність шкіри, а кому-то здається, що шкіра стала лущитися. Поліпшити ситуацію дозволить послуга Detox для шкіри голови – процедура, яка на максимально тривалий період часу дарує відчуття чистоти, свіжості і легкості волосся.

Ботокс для волосся – повне відновлення або другий шанс на життя

Ботокс для волосся – процедура, яка дарує волоссю «друге життя». З її допомогою вдається відновити навіть самі пошкоджене волосся. У нашому салоні Ви можете виконати кілька видів ботокса для волосся:

В першу чергу наші майстри оцінює стан Вашого волосся, тільки після цього підбирають процедуру, яка підходить саме Вам. Завдяки правильно підібраною процедурі значно покращиться стан волосся, відновиться їх структура, вони стануть більш гладкими і блискучими, щільними і доглянутими.

Кератиновий догляд за волоссям – диво для краси і здоров’я вашого волосся

Хочете побачити справжнє диво? Тоді пропонуємо скористатися послугою кератинового відновлення / випрямлення волосся. Дана процедура ідеальна для відновлення волосся після різного роду хімічного впливу (завивка, фарбування та ін.). Якого результату очікувати? Неймовірно красиві і приємні на дотик волосся.

Кератиновий догляд ми також готові запропонувати Вам різний:

Результат у вигляді блискучих, гладких, наповнених здоров’ям волосся зберігається на період від 3-х до 6-ти місяців.

Осінній догляд за волоссям. Куди звернутися в Харкові?

Наш салон вже багато років працює для того, щоб кожна жінка відчувала себе максимально красивою, доглянутою і щасливою – це наша головна задача. У нашому салоні Ви можете скористатися послугами стиліста-перукаря, косметолога, візажиста і інших фахівців, які завжди раді Вам допомогти!
Для Вашої зручності та комфорту попередній запис в салон здійснюється за телефонами: +38 (050) 081-00-47; +38 (063) 713-62-65; +38 (068) 308-07-07. Чекаємо саме Вас!

Позвоните нам