Салон краси
Відновлення волосся. Чому салонні процедури найчастіше набагато ефективніші за домашню терапію?

Відновлення волосся. Чому салонні процедури найчастіше набагато ефективніші за домашню терапію?

Ви знали, що у нашого волосся є свій життєвий цикл, який складається з 3-х стадій і триває протягом 2-5 років? Крім того, кожен конкретний волосяний фолікул генетично запрограмований на «виробництво» близько 20-25 волосся. При цьому кожна волосина живе за своїм власним графіком, саме тому в той самий період часу різні волосся можуть знаходитися на різних стадіях життєвого циклу: етап активного росту, фаза спокою і стадія випадання.

Крім того, різні процедури (фарбування, завивка та ін) також завдають своєї шкоди волоссю (псують структуру, руйнуючи її). Все це в сукупності призводить до того, що волосся стає слабким, ламким, тьмяним, тобто втрачає свій презентабельний вигляд. Це можна і потрібно усувати. На допомогу приходять різноманітні beauty-процедури. Але! Важливо, щоб вони проводилися за умов салону кваліфікованими майстрами.

Відновлення та лікування волосся. Чому краще звертатися до салону краси?

В першу чергу слід зазначити той момент, що в салоні працюють кваліфіковані майстри, які можуть належним чином оцінити стан Вашого волосся, а також підібрати ті процедури, які дійсно Вам підійдуть і допоможуть покращити стан Вашого волосся. Крім цього, в салоні краси використовуються якісні, сертифіковані та безпечні матеріали, а майстри мають необхідні знання та навички для правильного поводження з ними.

Важливо розуміти, що активні компоненти підбираються суто індивідуально, а також потрібно знати та дотримуватися пропорцій. В іншому випадку результат буде абсолютно протилежним тому, що Ви очікуєте.

Відновлення здоров’я та краси Вашого волосся. Якими процедурами Ви можете скористатися у салоні краси «Афродіта»?

Відновлення волосся. Чому салонні процедури найчастіше набагато ефективніші за домашню терапію?Кератинова терапія. Дана салонна процедура підійде тим дівчатам і жінкам, які бажають повернути волоссю пружність та еластичність. Після процедури волосся наповниться життєвою силою і енергією, стане більш блискучим і слухняним.

3D ламінування волосся. Ще один ефективний спосіб відновлення ослабленого волосся. У процесі процедури кожне волосся покривається спеціальним засобом, який надає відновлюючу дію, заповнюючи його зсередини керамідами, протеїнами та вітамінами.

Програма Infinity Aurum «Блиск та сила. Комплексна програма з догляду за шкірою голови та відновлення волосся. Дарує сяйво волоссю, захищає від факторів, що пошкоджують.

Догляд L’anza. Реконструкція навіть критично пошкодженого волосся. У результаті Ваше волосся стане легко розчісуватися, буде максимально приємним на дотик, а також набуде привабливого блиску і зовнішнього вигляду в цілому.

Відновлення волосся у Харкові. Куди звернутись?

Салон краси «Афродіта» у Харкові (район Нові Будинки, ХТЗ) пропонує різні процедури відновлення волосся. Наші майстри допоможуть підібрати потрібну для Вас процедуру, ефект від якої Ви побачите миттєво. Ваше волосся стане здоровим, сильним, блискучим і неймовірно приємним на дотик. Результат Вас обов’язково порадує та подарує гарний настрій. Чекаємо на Вас за адресою: проспект Московський, 252.

Позвоните нам