Салон краси
9 бьюти-привычек, которые «воруют» Вашу красоту

9 б’юті-звичок, які крадуть Вашу красу

Кожна дівчина і жінка хоче зберегти свою молодість і красу на максимально тривалий період. У цьому їм допомагають різноманітні б’юті-хитрощів. Однак деякі з них можуть тільки нашкодити. Тому сьогодні хочемо вас простерегти від тих помилок, які можуть «вкрасти» Вашу красу.

Помилка №1. Умивання з використанням спонжика

Використання жорсткого спонжика під час вмивання травмує вашу шкіру. Це в результаті може стати причиною появи зморшок. Косметологи і дерматологи рекомендують наносити гель для вмивання і легкими масажними рухами масажувати і очищати обличчя. Також хочемо нагадати Вам, що різні скраби і пілінги варто використовувати не частіше 2-х разів на тиждень – цього буде достатньо!

Помилка № 2. Використання тоніка, до складу якого входить спирт

До складу тоніка для шкіри, яким Ви користуєтеся регулярно, входить спирт? Відмовтеся від нього. Чому? Спирт, дійсно, підсушує висипання (при наявності таких). Але! Для здорової шкіри він протипоказаний. Крім того, для лікування шкіри і позбавлення від висипань краще звернутися до косметолога/дерматолога, який допоможе підібрати індивідуально для Вас відповідний засіб.

Помилка № 3. Часті вмивання

У всьому повинна бути міра-багато не означає Добре. Це стосується і вмивання. Тому не варто вмиватися частіше 2-х разів на день. Краще від цього шкіра точно не стане, а ось стати більш сухою і витонченою може. Також важливо для вмивання, щоб вода була кімнатної температури.

Помилка № 4. Надмірне використання засобів для шкіри з ретинолом

Дійсно, в помірних кількостях ретинол для шкіри тільки корисний – дозволяє поліпшити стан зів’ялої шкіри. Однак, його надмірна кількість може тільки нашкодити-пересушується епідерміс.

Помилка № 5. Використання занадто ароматизованої косметики

Перед тим, як вибрати уходовую косметику для шкіри, понюхайте її. Хороші косметичні засоби не повинні мати виражений запах. Якщо присутній сильний аромат, значить, в косметиці багато алергенів.

Помилка № 6. Використання anti-age косметики

Ви знали, що деякі косметологічні засоби з привабливою позначкою anti-age характеризуються так званим синдромом відміни. Це означає, що після припинення використання такої косметики отриманий результат може швидко зникнути. Тому при використанні подібних засобів уважно стежте за своєю шкірою, а краще звернути до професіонала, який допоможе підібрати косметологічні засоби саме для Вас, виходячи зі стану вашої шкіри і результатів, які ви хочете отримати.

Помилка № 7. Використання лаку для волосся з сильною фіксацією

Подібні сильні засоби для фіксації волосся тільки провокують проблеми з волоссям – сухість і ламкість волосся, поява посічених кінчиків. В ідеалі краще використовувати або моделює віск, або натуральні спреї.

Помилка № 8. Часті торкання до обличчя

Досить багато жінок, поправляючи макіяж протягом дня, часто забувають про те, як багато на наших руках мікробів і бруду. Так, торкаючись свого обличчя, ви» селите ” на своїй шкірі шкідливі бактерії, які провокують появу висипань і запалення шкіри.

Помилка № 9. Часте фарбування волосся

Подібна звичка може стати причиною пересушування і ламкості волосся. Тому, якщо ви хочете змінити свій імідж, то рекомендуємо вас придивитися до таких технік, фарбування волосся, які не вимагають частої корекції. Наприклад, омбре або Шатушь. Крім того, категорично не рекомендуємо різко міняти колір (з брюнетки в блондинку або навпаки), особливо в домашніх умовах. Це тільки зіпсує ваше волосся. Якщо душа все ж вимагає змін, зверніться до фахівців.

Сподіваємося, що ви прислухаєтеся до даних рекомендацій, які дозволять зберегти вам молодість і красу!

Позвоните нам