Салон краси
ТОП-5 идей для осеннего маникюра

ТОП-5 ідей для осіннього манікюру

Ви все ще думаєте, що осінь найпохмуріша і неприємна пора року? Дозвольте з Вами не погодитися. Осінь-золота пора – найчарівніша і елегантна пора року. І осінній манікюр не виняток. Сьогодні хочемо розкрити вам секрети сучасного нейл-арту. Отже, ТОП-5 ідей для осіннього манікюру.

Загальні правила осіннього дизайну нігтів

При створенні ідеального манікюру для осені важливо враховувати все: форму нігтя, довжину, колірну палітру варіанти малюнків і прикрас. Важливо враховувати, що восени ми починаємо носити рукавички, тому далеко не всі рішення для дизайну будуть вдалими. З цієї причини рекомендуємо вам на прохолодну осінь робити вибір на користь більш практичних варіантів – більш коротка довжина нігтів, дизайн без великих стразів, перлів та ін.

Ідея №1. Букви і написи в дизайні нігтів

Основна переваги подібного дизайну в тому, що колірна гамма основного покриття може бути найрізноманітнішою. При цьому подібний дизайн досить практичний і ненав’язливий, спокійні і легкий – він не чіпляється, букви і написи можуть бути всього на одному або декількох нігтях для різноманітності. Єдина рекомендація-букви, природно, можуть розташовуватися на нігтях будь-якої довжини, а ось написи краще робити на нігтях з більш подовженою нігтьової пластиною.

ТОП-5 ідей для осіннього манікюру

Ідея № 2. Нюд і пастель

Даний варіант дизайну нігтів-сучасна класика, яка актуальна в будь-який час року, восени в тому числі. Нюд-це відтінки, які в максимальному ступені наближені до відтінку шкіри. Якщо ви вибираєте подібну базу для покриття, то дизайн можете використовувати найрізноманітніший. Пастельні відтінки-це будь-які кольори палітри, розбавлені білим. В результаті відтінок виходить дуже м’яким, спокійним і приємним. Що стосується дизайну, він може бути будь-яким, все залежить тільки від Ваших бажань і переваг: малюнки, гліттер, втірка, паєтки, камені та ін. Такий варіант ідеально підходить для будь-якого образу і для будь-якого виду діяльності.

ТОП-5 ідей для осіннього манікюру

Ідея № 3. Геометрія на нігтях

Геометрія на нігтях виглядає стильно і цікаво. Варто відзначити, що подібний дизайн можуть вибирати дівчата і жінки з будь-якою формою нігтів. Але! При цьому рекомендуємо вам враховувати, що вертикальне розташування розташуванні геометрії візуально подовжує і збільшує нігтьову пластину, при цьому горизонтальне – зменшує і візуально робить її більш широкою. Строгість подібного манікюру дозволяє його використовувати в якості повсякденного манікюру на кожен день. Але при цьому він дуже цікавий, завдяки чому подібний дизайн вельми прийнятний і для створення святкового образу і настрою. Що стосується колірного рішення, то ніяких обмежень немає. Єдина порада, якщо основне покриття ви вибираєте пастельного відтінку, то саму геометрію варто виділити більш темним або яскравим відтінком.

ТОП-5 ідей для осіннього манікюру

Ідея № 4. Срібло, золото і гліттер

Хочете підкреслити осінню красу і відобразити її на своїх нігтях? Використання золота, срібла і Гліттера вам в цьому допоможуть. Зображення золотої листи, Срібної павутинки, грайливих краплею дощу і першого інею та ін. – відмінна ідея для стильного і цікавого осіннього дизайну нігтів. Подібний дизайн допоможе вам розбавити сірі будні, додати Вашому образу в цілому трохи грайливості і завзятості. Головне-знати міру, щоб манікюр дійсно виглядав привабливим.

ТОП-5 ідей для осіннього манікюру

Ідея № 5. Паєтки, стрази, перли

Використання подібних декорів в манікюрі саме по собі передбачає створення яскравого і святкового манікюру. Це варто враховувати. Адже подібний дизайн не завжди може бути доречний. Природно, використання 1-2 страз вид не зіпсують, а ось розсип каменів може виглядати вельми безглуздо.

ТОП-5 ідей для осіннього манікюру

Ідеальний осінній манікюр в Харкові. Де виконати в Харкові?

Нейл-майстри салону краси Афродіта в Харкові (районі «Нові Будинки») втілять в життя всі Ваші побажання, а, якщо ви розгубитеся у всій різноманітності варіантів, то допоможуть вам зробити вибір. Крім цього, ми також пропонуємо вам подбати про стан шкіри ваших рук в осінній період. Така процедура, як парафінотерапія ніжно подбає про вашу шкіру, зробить її більш м’якою і приємною на дотик. Ми працюємо для Вас і вашого гарного настрою!

Позвоните нам